Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bit će još toga'

Jakovčić o Ostojićevoj aferi: To je izmišljeno zbog izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek IDS-a Ivan Jakovčić opovrgava da je njegov stranački kolega i ministar turizma Veljko Ostojić upleten u bilo kakvu aferu s nekretninom, već tvrdi da je sve izmišljeno zbog predstojećih izbora.

Istarski župan i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić ocijenio je danas kako je izmišljena afera o kupoprodaji atraktivnog zemljišta pokraj Rovinja u Istri, čija je vrijednost nakon urbanizacije porasla s milijun na 25 milijuna kuna, a u koju je navodno umiješan ministar turizma Veljko Ostojić.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

>> Ostojić u aferi: Kupoprodaja pod povećalom

"Ta je afera izmišljena isključivo zbog izbora, kako za EU parlament gdje se kandidiram, tako i zbog lokalnih izbora u Istri. Ta tema je prožvakana prije deset godina, ali bit će još toga", izjavio je Jakovčić novinarima u Zagrebu nakon potpisivanja pisma namjere o suradnji na projektu za Muzej Džamonja u Vrsaru.

Ustvrdio je i da se tu radi o pokušaju njegove diskreditacije i diskreditacije IDS-a. "Mislim da je to svakome jasno", naglasio je Jakovčić.

Na upit novinara o stanju u vladajućoj Kukuriku koaliciji i je li se sastao s premijerom Zoranom Milanovićem, predsjednik IDS-a Jakovčić je rekao kako se s premijerom nije susreo jer se tako nisu ni dogovorili.

"Ovdje sam kao istarski župan i napravio sam odličan dogovor s Gradom Zagrebom oko Muzeja Džamonja", dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene