Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To sve govori o moralu'

Jakovčić: Milanović je pokazao pravo lice, više ne idem na koalicijske sastanke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Jakovčić komentirao je SDP-ovu podršku Damiru Kajinu na lokalnim izborima. Tvrdi kako iz koalicije neće izaći, ali da su mu Milanovićevi postupci nevjerojatni.

Damir Kajin od danas je i službeni SDP-ov kandidat za istarskog župana. SDP ga je podržao jer, kako kažu, zna probleme građana i trudi se riješiti ih.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Nije izostala ni reakcija čelnog čovjeka IDS-a Ivana Jakovčića. On tvrdi kako zbog ovoga neće izaći iz koalicije, no kako mu je nevjerojatno što je SDP učinio.

>> Kajin objavio kandidaturu za istarskog župana: Ako izgubim, povlačim se iz politike

'Mislim da je kolega Milanović pokazao pravo lice, još uvijek potpredsjednik IDS-a postaje Milanovićev kandidat za župana. To dovoljno govori o moralu tih osoba. Ja se više neću pojavljivati na sastancima koalicijskih partnera, do izbora želim imati drugačije odnose, ne želim se više sastajati sa takvim osobama', rekao je Jakovčić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene