Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je kriv za gubitak izbora?

Jakovčić na Twitteru: Milanović mi je još u prosincu rekao da me neće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik IDS-a putem Twittera je odgovorio predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću koji je u Dnevniku Nove TV rekao da je Jakovčić sam odlučio ići svojim putem te na europske izbore izaći s nezavisnom listom.

Javno prepucavanje na liniji IDS-SDP oko razloga gubitka vladajuće koalicije na upravo održanim izborima za Europski parlament danas je nastavljeno na društvenim mrežama. Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić, koji je na izbore išao s nezavisnom listom, napisao je na svom Twitter profilu da na europske izbore nije išao s ostalim 'Kukuriku' strankama zbog predsjednika SDP-a i premijera Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

'Želim, kao i uvijek, biti jasan: ZM (Zoran Milanović) me nije htio na listu koalicije i zato je SDP izgubio izbore! To mi je rekao u prosincu!', stoji u Jakovčićevoj objavi.

>> VIDEO 'O Ruži Tomašić i dalje mislim sve najgore! Ona je elementarna nepogoda i društveno zlo!'

Predsjednik IDS-a time je reagirao na Milanovićevu jučerašnju tvrdnju tijekom intervjua u Dnevniku Nove TV da je 'sam odlučio ići svojim putem', odnosno da je sam odlučio na izbore ići s nezavisnom listom.

'Ako je netko odlučio otići svojim putem i ispunjavati sam sebi svoje želje, onda za to mora snositi odgovornost. Dakle, gospodin Jakovčić nije ušao u Europski parlament, bio je daleko od toga, a sve ono što se događalo između SDP-a, njega, njegovih komentara, mjera koje su SDP-ova tijela poduzimala... Podsjetit ću vas, samo da se previše na tome ne zadržavamo, mi smo bili raspustili jedan stranački organ, nakon čega smo javno urbi et orbi optuženi da smo razbijači Istre... Čujte, nakon toga, pitanje je tko je koga odbacio', rekao je jučer u Dnevniku Nove TV Zoran Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene