Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U šibenskom Remontnom brodogradilištu

Jahtu kojom je plovio Sanader čuva policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok Ivo Sanader leži u bolničkom krevetu na Jordanovcu jahta 'Malo vitra' kojom je donedavno plovio Jadranom vezana je u NCP-u Remontnom brodogradilištu Šibenik.

Zanimljivo je da jahta nije u marini Mandalina nego je baš unutar samog brodogradilišta, iako je nedavno bila na remontu. Pretpostavlja se da je tu vezana a ne u marini zbog sigurnosti. Da se itekako pazi na sigurnost privatne jahte kojom plovi bivši premijer pokazuje da je do njega usidren i ponos šibenske Postaje pomorske policije 'Krapanj'.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

>> Sanader dobro raspoložen gleda TV u sobi

Plovidbu Jadranom, bivši je premijer Ivo Sanader kasno preksinoć zamijenio bolesničkom posteljom. Sanader je zbog visoke temperature prebačen u Kliničku bolnicu Fran Mihaljević. Nakon pregleda prva je dijagnoza: upala pluća. Liječenje nastavlja na Jordanovcu, jednoj od najboljih hrvatskih klinika za plućne bolesti. Bivši premijer prima terapiju koja zahtijeva mirovanje te bi u bolnici trebao provesti sedam do deset dana. Trenutno ima povišenu tjelesnu temperaturu između 38 i 39 stupnjeva. Očekuje se da će na bolničkom liječenju ostati sedam do deset dana.

Vjerujete li da je Sanader bio bolestan i prije ostavke?

  • Da
  • Ne
  • Uvijek sam tako mislio/la
  • Ne, jer je sam to naglasio

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene