Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duguju 206 milijuna kuna

Jadrankamen: Održano drugo ispitno ročište i skupština vjerovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na trgovačkom sudu u Splitu održano je drugo ispitno ročište i skupština vjerovnika za Jadrankamen. Ta tvrtka u stečaju duguje oko 206 milijuna kuna.

Prema riječima stečajne upraviteljice, Jadrankamen trenutačno radi i zapošljava oko 110 radnika. Sudbina ovisi o razlučnim vjerovnicima s kojima se pregovara da odustanu od ovrha. Od otvaranja stečaja Jadrankamen posluje u plusu. Ipak dio bivših zaposlenika i dalje ustraje u tvrdnjama kako je stečaj otvoren i provodi se nezakonito.

>>
'Sad je dosta': Bivši radnici Jadrankamena opet prosvjeduju

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

'Djelatnost sse obavlja, sklapaju se novi poslovni ugovori, nadamo se da će se sklopiti i neki koji su nam jako interesantni i malo veći. Što se mene tiče, ja mislim da imaju i budućnost i perspektivu', kazala je Anči Bašić, stečajna upraviteljica Jadrankamena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene