Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamić otkazao punomoć

Jadranka Sloković o Zdravku Mamiću: Sve ste vidjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu je nastavljeno suđenje Zdravku i Zoranu Mamiću na Županijskom sudu u Osijeku. No već nakon nekoliko minuta rasprava je prekinuta jer je Zdravko Mamić otkazao punomoć svojim odvjetnicima.

Jadranka Sloković u telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr rekla je kako nema komentara.

Pročitajte i ovo Zoran i Zdravko Mamic bivši nogometaši Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne sjećam se da sam primio novac" Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao"

"Nemam komentara. Što da vam kažem, sve ste vidjeli. Vi ste svjedoci", kazala nam je Sloković i potvrdila kako više neće zastupati Zdravka Mamića.

Sloković je rekla kako ona i njezin suradnik Čedo Prodanović izlaze iz svih slučajeva u kojima su zastupali članove obitelji Mamić. Naime, osim ovog slučaja, zbog izvlačenja novca iz Dinama pokrenute su još tri istrage u kojima su uz Zdravka Mamića osumnjičeni i njegov brat Zoran i sin Mario. Uskok sumnja da je u svim slučajevima iz Dinama izvučeno preko 280 milijuna kuna.

"Pokupite se, ne trebate me braniti"

Do otkazivanja punomoći došlo je gotovo odmah na početku ročišta. Na klupu za svjedoke sjeo je Saša Lovren, otac Dejana Lovrena. Već nakon nekoliko pitanja ispitivanje je prekinuo Zdravko Mamić.

"Svako je pitanje sugestivno, nijedno nije postavljeno onako kako vi zahtijevate i dozvoljavate. Imam valjda i ja neka prava, kažnjavajte kako hoćete, proces se mora voditi kako treba", počeo je galamiti Mamić, na što su ga odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković pokušali smiriti.

"Ne možeš se tako ponašati", kazao mu je Prodanović.

"Ma šta pričaš", vikao je Mamić. "Mogu se ponašati, moja koža je u pitanju".

"Sramota", rekla je Sloković.

"Pokupite se onda i ne trebate me ni braniti, pokupite se", vikao je Mamić i otkazao punomoć odvjetnicima.

"Jel' ti to vičeš na mene? Mi otkazujemo punomoć i nećemo pod ovim uvjetima sudjelovati u ovom", kazala je Sloković.

"Ja otkazujem punomoć i ja se branim sam", vikao je Mamić.

Sudac je potom Mamića udaljio iz sudnice. Rasprava je potom nakratko nastavljena, no sudac je odgodio Lovrenovo svjedočenje za rujan i nastavak suđenja za 3. i 4. srpnja. Mamić do tada mora pronaći nove odvjetnike.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene