Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branila HDZ

Radijski voditelj nezadovoljnoj premijerki: Hvala, imamo drugog slušatelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljna reportažom koja se velikim dijelom doticala HDZ-a Jadranka Kosor javila se direktno u emisiju Hrvatskog radija.

Nezadovoljna reportažom o kompleksnom slučaju oko uhićenja Ive Sanadera, navodnim crnim fondovima HDZ-a i borbi za poziciju predsjednika HDZ-a na budućim unutarstranačkim izborima Jadranka Kosor javila se direktno u emisiju Hrvatskog radija.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama" Ankica Čižmek i Veselko Gabričević Nikad nije kasno! Umirovljenici dobili svoj radio, bavit će se rješavanjem njihovih problema

Vidno uznemirena Kosor je željela demantirati da je ona ikada koristila nezakoniti novac iz tzv. crnih fondova HDZ-a. Istaknula je da je HDZ stranka poštenih ljudi i posebno je izrazila svoje nezadovoljstvo što u emisiji 'o HDZ-u' urednik nije pozvao nikoga iz HDZ-a.

'Evo, javila sam se sama, iako smatram da ste po načelima profesionalnosti i sami trebali pozvati nekoga iz Hrvatske demokratske zajednice jer je opet HDZ tema vaše emisije. Javljam se osobno prije svega budući da je jedan od vaših sugovornika izgovorio zaista ordinarnu laž o tome da je negdje pročitao u novinama da sam ja uzimala novac, pa to odlučno demantira', rekla je Kosor.

Također je izrazila nezadovoljstvo što se ne spominje posljednja afera vezana uz tvrtku Coning u kojoj je jedan od suvlasnika čelnik HNS-a Radimir Čačić, a koja je od Croatia osiguranja dobila višemilijunski kredit svega par dana prije izbora.

'Zanimljivo je da se niste referirali na neke napise iz medija o Croatia osiguranju, Coningu, davanju kredita i tako dalje. Želim ukazati, kao netko tko se jednom u životu bavio novinarstvom, da biste trebali jednaki pristup imati prema svima, a kada se govori o političkim strankama svakako', dodala je Jadranka Kosor.

 

Na kraju joj je urednik i voditelj zahvalio na pozivu i rekao da mora primiti drugog slušatelja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene