Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

O presudi HDZ-u

'Nije mi lako i nije mi svejedno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor komentirala je presudu HDZ-u u slučaju Fimi media.

'Nije mi lako i nije mi svejedno, ali pravna država mora funkcionirati', izjavila je saborska zastupnica, bivša premijerka te bivša članica HDZ-a, Jadranka Kosor, odgovarajući na pitanje bi li se u slučaju presude koja je dosuđena HDZ-u u aferi Fimi media žalila na odluku suda ili ispričala.

'To je hipotetsko pitanje koje je teško komentirati. Isključena sam iz te stranke. U njoj ima divnih ljudi', dodala je Jadranka Kosor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu"

Krivi su! Sanaderu se oduzima imovina!

'Bila sam članica HDZ-a. To je teško slušati (op.a. misli na presudu), ali se mora slušati. Poruke koje je odaslala sutkinja trebamo svi slušati i o njima razmisliti. Državni interes mora biti iznad stranačkog interesa. Mislim da treba gledati na ono što je dobro za državu, narod, građane. Sudske odluke treba poštivati'
, izjavila je Jadranka Kosor, dodavši kako je odluka prvostupanjska, a takve se odluke ne treba previše komentirati.

Podsjećamo, Hrvatska demokratska zajednica kažnjena je s 5 milijuna kuna, a oduzima im se i imovinska korist ostvarena kaznenim djelom u iznosu od 24,2 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene