Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrt bivše premijerke

Jadranka Kosor o 'aferi Barbika': 'Provirili su anonimni štakorčići...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša premijerka na aktualnu političku aferu osvrnula se na društvenoj mreži 'Twitter'.

Jadranka Kosor jedna je aktivnijih hrvatskih političara na Twitteru. Tako nije propustila na ovoj društvenoj mreži osvrnuti se na aktualnu aferu 'Barbika'.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama" Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem susret u Bakuu Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre!

'Krenula umazana predsjednička kampanja. Anonimni štakorčići provirili iz kanalizacije', napisala je Kosor.

Afera Barbika započela je u četvrtak kada su Uredu predsjednika u primili dokument s oznakom "strogo povjerljivo" i naslovom "Akcijski plan Barbika", a navodna članica SDP-a koja se nije predstavila u popratnom pismu piše kako je materijal pripremljen u stranci i predstavlja radnu verziju plana predizborne kampanje Ive Josipovića.

Tko stoji iza afere koja je uzdrmala političku scenu?

Konkretno, radi se o dokument na 13 stranica koji donosi "savjete" kako nastupati protiv HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, a savjetuje se, među ostalim, blaćenje kandidatkinje, koju bi Josipović u kampanji trebao nazivati - Barbikom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene