Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogla na sastanak

Jadranka Kosor: Nije istina da se nisam ispričala Pantovčaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ranije preuzetih obaveza Jadranka Kosor nije danas došla na sastanak s predsjednicom, ali kaže kako su dezinformacije da se nije ispričala.

Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor opovrgnula je u utorak napise medija, koji se pozivaju na Ured predsjednice, da u Uredu nisu dobili njezinu ispriku ili obrazloženje zašto se nije odazvala sastanku na koji ju je pozvala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, nazvavši takve tvrdnje dezinformacijama.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Slika nije dostupna OGLASILA SE JADRANKA KOSOR "KGK je besramna... S mandata veleposlanice u SAD-u otišla u NATO bez obavijesti Vladi i meni, i ostavila veleposlanstvo prazno"

"To su dezinformacije i to nije korektno", rekla je Kosor.

Kerum se sastao s predsjednicom, ali Kosor nije došla

Nakon što je krajem prošlog tjedna dobila pismo na sastanak s predsjednicom, u sklopu razgovora s predstavnicima parlamentarnih stranaka o stanju u zemlji, Kosor je u ponedjeljak izvijestila Pantovčak da se zbog prije preuzetih obveza neće moći odazvati.

Hina je danas u članku o sastanku Predsjednika HGS-a Željka Keruma s predsjednicom Republike objavila kako je iz Ureda predsjednice rečeno da nisu dobili ispriku ili informaciju o nedolasku Jadranke Kosor na sastanak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene