Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jadranka Kosor:

'A da Ustavom političarima zabranimo da imaju ljubavnice?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša premijerka i predsjednica HDZ-a, a danas nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor na svom je Twitter profilu objavila zanimljivu poruku.

Na Twitter profilu nekadašnje premijerke, a danas nezavisne saborske zastupnice Jadranke Kosor, danas je osvanula objava sljedećeg sadržaja: 'Kako bi bilo da u Ustav ugradimo zabranu političarima (osobito demokršćanima) da imaju ljubavnice? Onima koji su u braku, jasno.'

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Jadranka Kosor je za Dnevnik Nove TV potvrdila da je taj status na Twitteru doista njezin te je naglasila kako je to bila ironija. Istaknula je kako dotični status nije nikome usmjeren, već je to njezino 'razmišljanje u trenutku kada se raspravlja o nekakvim izmjenama Ustava, dok u državi ima puno većih i važnijih problema'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene