Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA CIJENU NE PITAJU

SVE LUKSUZNIJA JADRANSKA DESTINACIJA 'Što je skuplje lakše se i proda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Krku će uskoro biti otvoren prvi kamp s pet zvjezdica, među prvima na hrvatskoj obali Jadrana.

Postojeći kamp uređuje se punom parom, gradi se bazen, wellness zona i svi ostali sadržaji koji su potrebni za najvišu kategoriju. Osim kampa - sve više vila i apartmana uređuje se i diže kategoriju kako bi zadovoljili sve više standarde koje postavljaju gosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zimmer frei Ljudi navalili registrirati apartmane: Što se krije iza toga? Turizam na Krku - 8 Turisti stižu autima Rezervacija u hotelima gotovo da i nema, no jedna regija ipak budi nadu: "Možemo reći da su proteklog vikenda ugostiteljski objekti bili jako dobro popunjeni"

"Već do sada su naši gosti bili jako kvalitetni, ali ono što ciljamo za slijedeću sezonu isto tako jest da dođu još kvalitetniji gosti", kaže Zoran Morožin, direktor kampa.

Kvalitetniji i zahtjevniji koji će uživati osim u bazenu s grijanom vodom, wellnessu, animaciji i u drugim sadržajima.

Veliki je interes turista za luksuzne kampove, ali i za luksuzne vile kojih ima sve više na ovom kvarnerskom otoku. Mnogima nije važna cijena nego kvalitetna ponuda i dobri domaćini.

Grad Krk prošle je godine ostvario više od milijun noćenja.

"Mi imamo, uz rast kvalitete, rast i cijena i mogu reći da smo jedna od skupljih destinacija u okruženju, a eto popunjenost ipak govori o tome da takve publike ima i ono što se primjećuje iz godine u godinu da ono što je skuplje se i lakše proda na tržištu", kaže Nataša Jurina, direktorica TZ Krk.

S obzirom na brz tempo podizanja kvalitete ponude i smještaja Krk bi uskoro mogao stati uz bok poznatim jadranskim destinacijama poput Hvara i Dubrovnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene