Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

'JADNO JE I TUŽNO Svoju mašineriju su okrenuli protiv Oreškovića koji je bio njihov izbor'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivana Petrović donosi Tjedni pregled u kojemu su svi tražili ostavke u Banskim dvorima.

Jedna od najlicemjernijih zvijezda ove krize vlasti je Darko Milinović.Koji je pred predprošle unutarstranačke izbore prozivao Karamarka za kriminalizaciju HDZ-a i optuživao ga za pronevjerene milijune što je sve javno dostupno.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažniji događaji Pregled tjedna Ivane Petrović: Pogledajte što se sve događalo u posljednjih sedam dana Pregled tjedna - Ivana Petrović Burni dani Pregled tjedna Ivane Petrović: Događaja svake vrste stvarno nije manjkalo

Jadno je to i tužno, kao što je jadno da su svoju mašineriju okrenuli protiv Oreškovića koji je bio njihov izbor. A o Božiću od njih i agresije njihovih agitpropovaca po javnom prostoru nije imao mira nitko tko je Oreškovićev izborni legitimitet dovodio u pitanje.

Najozbiljnije što je ovome prethodilo je nemogućnost plasmana državnih obveznica, čega nije bilo ni u Domovinskom ratu. Time nam je poslana prije svega ozbiljna najozbiljnija politička poruka. Visoke kamate su samo tehnika kojom se to radi. Dodjeljuje crveni karton.

Zato u bilo kojoj varijanti mi ćemo morati na izbore. Nestabilna vlada začinjena valutnim domoljubljem i obmani ljudi će nas doći mnogo mnogo skuplje od izbornih troškova.

Cijeli pregled tjedna Ivane Petrović pogledajte u prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene