Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filip Glavaš sazvao press konferenciju

Filip Glavaš: Zašto mene nisu priveli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša, sazvao je danas press konferenciju na kojoj je prozvao osječku-baranjsku policiju zbog toga što ga nisu pozvali na obavjesni razgovor nakon što je zapalio HDZ-ovu zastavu na predizbornom skupu HDSSB-a održanom proteklu nedjelju u Belišću.

'Želim reći da sam zastavu zapalio ja zbog toga što su Ivo Sanader i HDZ mom ocu nanijeli nepravdu i već četiri godine ga progone, lažno su ga optužili i presudili mu u politički montiranom procesu', rekao je Filip Glavaš i pozvao članove HDSSB-a da se ne odazivaju pozivu policije. 'Bez obzira na posljedice, čin paljenja zastave bih ponovio', dodao je Filip.

Pročitajte i ovo Matejas Jozipović - 1 "Jesam li sad pravi Hrvat?" FOTO Šou u vijećnici: Donio križ, zastavu i majicu s hrvatskim grbom pa provocirao hadezeovce Slika nije dostupna Zagreb: U dva ujutro pokušali zapaliti zastavu Zagreb pride na Trgu bana Jelačića

>> BiH policija uhitila Glavaša, ide u Sarajevo u pritvor

Dodaje kako je svojim činom želio svima dati do znanja da iza nepravde koja je počinjerna njegovom ocu stoji Ivo Sanader te dodao da će možda neki njegov čin osuditi kao huliganski, no on, kaže, nema više drugog načina borbe protiv nepravde. Upitao se jesu li razlog njegova neuhićenja lokalni izbori i činjenica da bi uhićenje Glavaševa sina štetilo HDZ-u.

'Možda bi za građane bilo malo previše i činjenica da su počeli proganjati Glavaševa sina', rekao je Filip. Dodao je kako je ovim postupkom dokazano da pred zakonom nisu svi isti te da ne želi da itko snosi posljedice za njegova djela. Filip Glavaš na kraju je još jednom pozvao policiju da ga uhiti i, ako treba, izvedu pred sud.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene