Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Identitet nepoznat

Izvučeno truplo iz Kupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Truplo žene, koje je pronađeno jučer poslijepodne u rijeci Kupi u Goršetima, naselju u Gorskom kotaru, danas je izvučeno iz vode, ali identitet žene nije se mogao utvrditi zbog stanja u kojem je bilo truplo, doznaje se od primorsko-goranske Policijske uprave.

Truplo je prevezeno u riječki Zavod za sudsku medicinu, na kojem će se nastaviti postupak utvrđivanja identiteta i uzroka smrti. Iako je truplo pronađeno jučer oko 18 sati, zbog brzog vodotoka rijeke i noći, policija, Gorska služba spašavanja i vatrogasci odgodili su izvlačenje do danas.

Pročitajte i ovo Ivan Brozović Drama na rijeci Dramatična akcija spašavanja migranata iz Kupe: "Intervencija je bila dosta zahtjevna zbog visokog vodostaja rijeke i niske temperature" Pronađena nova tijela - 5 Migrantska kriza U potrazi za boljim životom brojni završe tragično: "Svaki tjedan imamo jednog utopljenika"

>>U Kupi pronađen leš

Policija je potvrdila da je u siječnju ove godine na tom području prijavljen nestanak ženske osobe, ali taj se nestanak zasad ne može dovoditi u vezu s pronađenim truplom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene