Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Najgledaniji program

Prosvjede branitelja Hrvatska pratila uz Novu TV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredne vijesti Nove TV bile su najgledaniji program dana na svim televizijama s gotovo 700 tisuća gledatelja.

Dolazak interventne policije na Markov trg i povlačenje branitelja koji prosvjeduju u prostor crkve sinoć je izazvalo veliko zanimanje javnosti. Pri tome su gledatelji svoje povjerenje još jednom dali timu informativnog programa Nove TV, koja je prekinula redovito emitiranje programa i emitirala Izvanredne vijesti. One su jučer bile najgledaniji program dana na svim televizijama.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Slika nije dostupna Spreman na dijalog Milanović: 'Odgovornost je na HDZ-u koji utjeruje strah'

NOVA TV slavi rođendan

Točnije, razvoj događaja uživo je na Novoj TV pratilo čak 43,0 posto svih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima. Time su Izvanredne vijesti ostvarile gledanost od 16,8 posto, što je gotovo 700 tisuća gledatelja.

Andrija Jarak uživo je izvještavao o situaciji s terena tijekom 40-ak minuta programa, vijesti je iz studija Nove TV vodio Petar Pereža, a uređivao ih je Branimir Felger.

Informativni program Nove TV vodeći je u zemlji od 2010. godine, čemu svjedoče ne samo redoviti pokazatelji gledanosti, već i izvanredne situacije poput sinoćnje, u kojima se gledatelji okreću onima kojima najviše vjeruju.

Izvor:
AGB Nielsen, 28.5.2015., 4+

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene