Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnovije informacije

Izvanredne vijesti Nove TV o pomorskoj tragediji kod Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredne vijesti Nove TV donijele su najnovije informacije vezane uz najveću pomorsku tragediju u proteklom desetljeću koja se dogodila kod Dubrovnika, a u kojoj su živote izgubile dvije osobe.

Dvije osobe su poginule, a za pet se traga nakon teške pomorske nesreće u kojoj su se u utorak navečer sudarili službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik i gumenjak s više članova posade.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Paula Klaić Saulačić i Vice Oršulić Za Dnevnik Nove TV Šef uprave HEP-a o tragediji u hidroelektrani: "Ovo je dan dubokog pijeteta za sve nas"

Službeni brod lučke kapetanije Dubrovnik "Danče" u utorak se u 21:20 sati sudario u Koločepskom kanalu s gumenom brodicom nepoznate registracijske oznake na kojoj su bili ugostiteljski djelatnici hrvatskog državljanstva, ukupno 9 osoba.

Pomorska nesreća dogodila se u trenutku dok je službeni brod LK Dubrovnik bio angažiran u akciji hitnog medicinskog transporta prema otoku Mljetu.

Na poziciji nesreće iz mora su spašene dvije osobe s manjim tjelesnim ozljedama, a dvije pronađene osobe su mrtve. Za ostalih pet osoba intenzivno se traga.

U potražnu akciju za nestalima uključena su tri plovila LK Dubrovnik s liječničkom pratnjom, službeni policijski brod te motorni trajekt Hanibal Lucić.

Izvanredne vijesti pogledajte u priloženom videu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene