Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti u akciji

Izvadili toster i spremili večeru na benzinskoj crpki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije turista dovezlo se na benzinsku crpku, gdje su izvadili toster i spremili večeru, koju su potom na licu mjesta i pojeli.

U Šibeniku je sinoć bilo moguće svjedočiti nesvakidašnjoj sceni u kojoj su se turisti dovezli na jednu benzinsku crpku i ondje si odlučili pripremiti večeru.

Pročitajte i ovo Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Turisti su s automobilom i prtljažnikom punim koferima pristali na benzinsku gdje su potom izvadili tavu i toster kojeg su uključili u utičnicu, nakon čega su pripremili večeru koju su na licu mjesta i pojeli, javio je jedan čitatelj portalu ŠibenikIN.

Osoblje benzinske crpke nije primjetilo turiste koji su nekoliko metara pored njih spremali objed, a jedan od radnika je poručio kako je opasno paliti toster na mjestu gdje se toči gorivo te pozvao ljude da to ne rade ili da spriječe one koji takvo što čine.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene