Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Građani nisu miševi'

Milanović: Mi imamo više od 64 ruku. Sad sve ovisi o Mostu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović tvrdi kako njegova koalicija ima najmanje 64 ruku u Saboru.

U jeku aktualne političke krize u zemlji u Hrvatskom saboru izjavu je dao i Zoran Milanović. Rekao je kako njegova opcija, koalicija Hrvatska raste, ima najmanje 64 ruku u Saboru što bi s Mostom bilo  više od 76 te kako sad sve ovisi o Mostu. 'Mi imamo dovoljno potpisa, i više no dovoljno, sad o zastupncima Mosta ovisi ono nužno - hoće li dopustiti da ih HDZ čerupa iz dana u dan i otima im ljude', rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Zoran Milanović TKO JE ZORAN MILANOVIĆ? "Vrijeme je da se konji sedlaju!": Bio je divlje dijete sa zagrebačkog Trnja, znao se potući, a na faksu je prodavao usisavače

'Građani nisu laboratorijski miševi. Znamo da u eksperimentima HDZ-a laboratorijski miševi ugibaju', rekao je Milanović i konstatirao kako će se sad vidjeti tko ima kakve motive.

Rekao je i kako su u Saboru danas svoj potpis za raspuštanje Sabora dali svi zastupnici SDP-a i HNS, a ako nisu 'učinit će to u roku pola sata'.

'Deveti mjesec je zadnji rok, ali realno, nedogovorno je ljude razvlačiti i tretirati kao miševe u eksperimentu koji bi trajao do 9. mjeseca. Sve se to može vrlo brzo odraditi. Znam da ima zastupnika koji znaju da će se teško izboriti prije svega tri odlikaša koji su izašli iz Mosta', rekao je Milanović.

Šef oporbe tvrdi i kako su sva najavljena glasovanja o nepovjerenju zapravo taktički instrument.

Na činjenicu da Tomislav Karamarko tvrdi kako HDZ ima 76 ruku u Saboru, Milanović je rekao - 'OK, idemo vidjeti'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene