Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak drame

IZJAVA IZ MOST-a 'I Petrov je ostao iznenađen molbom predsjednice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most nezavisnih lista u nedjelju je nastavio sjednicu Nacionalnog vijeća i saborskih zastupnika stranke

Na sjednicu Nacionalnog vijeća i saborskih zastupnika stranke nisu došli Stipe Petrina, Irena Petrijevčanin Vuksanović i Gordana Rusak, a Petrina je, pak, na Facebooku objavio kako je zamolba predsjednice Republike da nakon konzultacija s izaslanstvom Mosta o mandataru nasamo razgovara sa čelnikom Božom Petrovim - "sramotno ponašanje predsjednice", no iz Mosta kažu da u tome ne vide nikakav pritisak predsjednice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna Dobili 7,3 milijuna kuna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora

No, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja izjavio je kako u tom potezu predsjednice Republike, Kolinde Grabar-Kitarović, ne vidi nikakav pritisak, dodavši da je i čelnik Mosta Božo Petrov ostao iznenađen.

„Predsjednica ga je zamolila da ostane. I on se iznenadio, ali je iz kurtoazije ostao. Ona je tom prigodom ponovila pitanje ostaje li Most pri tome da ne daju potporu u formiranju Vlade ni SDP-u ni HDZ-u, što je on i potvrdio. Rekao je da Most inzistira na reformskoj vladi“, pojasnio je Grmoja.

REVOLTIRAN POSTUPKOM PREDSJEDNICE 'Zatražila od nas trojice da napustimo sastanak jer ona želi u četiri oka popričati s gospodinom Božom'

Ističe da ne vidi kako bi predsjednica Republike na taj način vršila pritisak na Most, no dodaje kako im je puno veći pritisak sazivanje saborske sjednice za četvrtak, 3. prosinca.

Na današnjoj sjednici Mosta nema Petrine, ni dvije članice Hridi

Most nezavisnih lista danas je u Zagrebu, nakon jučerašnjeg cjelodnevnog zasjedanja, nastavio sjednicu Nacionalnog vijeća i saborskih zastupnika te stranke. Jučer su prije dovršetka sjednicu napustili Stipe Petrina, Irena Petrijevčanin Vuksanović i Gordana Rusak, koji se ni danas nisu pojavili. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene