Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se kiša

VRUĆE VAM JE? Stiže osvježenje, provjerite u koje dijelove zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se tiče prognoze uz obalu, turisti neće morati brinuti hoće li im kiša kvariti sunčanje na plažama. Bit će sunčano, ali ne i ekstremno vruće.

Ukoliko se možemo pouzdati u prognozu koju je u usbotu objavio Norveški meteorološki institut, poznat po uglavnom preciznim najavama, sljedeće će dane obilježiti ugodnije temperature, a u pojedinim krajevima i kiša.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena

Drugim riječima, oni koji ne vole velike vrućine trebaju izdržati još samo dio današnjeg dana jer će tijekom nedjelje u većem dijelu Hrvatske 'celzijevci' pasti za koji stupanj. 

Štoviše, Institut najavljuje kišovit tjedan u Zagrebu, odnosno ponedjeljak uz samo 24 °C. Oborine se narednih dana očekuju i u Varaždinu, a kišu će prema trenutačnnim procjenama dočekati i Slavonija, osobito u utorak.

Što se tiče prognoze uz obalu, turisti neće morati brinuti hoće li im kiša kvariti sunčanje na plažama. U Splitu i Rijeci past će tek poneka kap u nedjelju, odnosno ponedjeljak. Ostali će dani biti uglavnom lijepi i sunčani, ali ne i ekstremno vrući. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene