446144
446144
446144
446144
446144

Izborni razgovori s Mislavom Bagom: Varga i Nakić o zdravstvu

  • , 10.08.2016., 17:01
  • Autor:
  • komentara

U Izbornim razgovorima Nove TV sugovornici Mislavu Bagi odgovaraju na pitanja po tematskim cjelinama. Današnja tema Izbornih razgovora je hrvatsko zdravstvo.

 
 
 
 
Izborni razgovori s Mislavom Bagom (Video: Dnevnik.hr)
Izborni razgovori s Mislavom Bagom (Video: Dnevnik.hr)

Mislav Bago će na temu zdravstvene politike u Dnevniku Nove TV razgovarati s Dariom Nakićem iz HDZ-a i Sinišom Vargom iz SDP-a.

Jedna od tema bit će cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja, odnosno njeno smanjenje ili povećanje. Također dotaknut će se i lista čekanja, odlaska liječnika u inozemstvo.

Izborni razgovori su na rasporedu svakoga dana do kraja ovog tjedna u sklopu Dnevnika Nove TV.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se