Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi doznajte rezultate

Izborni dan na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve najbitnije i najnovije informacije o predsjedničkim izborima gledateljima u nedjelju donosi tim informativnog programa Nove TV i portala Dnevnik.hr!

Tijek izbornog dana, informacije s terena, sva događanja i UŽIVO sve vijesti Nove TV, te prve procjene rezultata pratite i na portalu Dnevnik.hr Sve najbitnije i najnovije informacije, gledateljima danas donosi tim informativnog programa koji predvode Saša Kopljar, Marija Miholjek, Mislav Bago i iskusni reporteri Andrija Jarak, Sabina Tandara Knezović, Tatjana Krajač i Kristina Buljubašić, koji će izvještavati uživo s najvažnijih mjesta događanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pobjeda desnice Objavljeni konačni rezultati izbora u Italiji: Georgina Meloni ima uvjerljivu većinu u parlamentu Mijo Šuto PAO BROJ KATOLIKA Načelnik Zmijavaca o rezultatima popisa stanovništva: "Bio sam siguran da je došlo do nekakve pogreške, što se na kraju ispostavilo točnim"

Tijek izbora možete pratiti na Novoj TV u vijestima u 11:30, 13 i 15, kao i u redovitim Vijestima u 17.

Od 18:25 Mislav Bago izvještava iz najmodernijeg virtualnog studija u zemlji, a tijekom emisije donosi izlazne ankete s prvim procjenama rezultata izbora, kao i reakcije pobjednika i gubitnika.

Gledatelji će imati i jedinstvenu priliku zaviriti u kutove Pantovčaka u koje samo rijetki smiju zakoračiti, a pristup za snimanje dobila je samo kamera Nove TV.

Hrvatski birači danas odlučuju! U 7 sati otvorena birališta

Tijekom Dnevnika Nove TV i u večernjoj emisiji gledatelji će moći pratiti prve neslužbene rezultate i brojna javljanja uživo s terena.

Sva događanja i zanimljivosti vezane uz ove izbore u emisijama komentirat će politički analitičar prof.dr. Tihomir Cipek

Doznat ćemo i prve neslužbene rezultate predsjedničkih izbora, UŽIVO iz Državnog izbornog povjerenstva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene