447094
447094
447094
447094
447094

'Radim više i od Japanaca': Pogledajte Bandićev prvi promidžbeni spot

  • , 18.08.2016., 20:09
  • Autor:
  • komentara

Sudionici skorašnjih parlamentarnih izbora krenuli su u lov na glasove. Milan Bandić izbacio je i prvi promo spot.

 
 
 
 
Troškovi izborne promidžbe (Video: Dnevnik Nove TV)
Troškovi izborne promidžbe (Video: Dnevnik Nove TV)

Milan Bandić (Milan Bandić 365 Stranka rada i solidarnosti) na YouTube-u je objavio predizborni spot naziva 'Radim više i od Japanaca'.

Kako spot izgleda najbolje da pogledate sami, a ono što je sigurno je da će ih biti još. Ovo je samo prvi iz serije promidžbenih spotova Koalicije za premijera.

'Manje je više'

A čini se da je moto svih stranaka i koalicija, kad je riječ o troškovima kampanja, manje je više. Iako po izbornoj jedinici mogu potrošiti najviše milijun i pol kuna, svi obećavaju da neće biti rastrošni.

HDZ je u kampanju krenuo plaćenim oglasima u novinama, čak i na talijanskom jeziku. Fokus je na Plenkoviću. U planu nije mnogo velikih skupova. Obećavaju transparentno financiranje, ali ne otkrivaju koliko će točno potrošiti.

Zoran Milanović građanima je već napisao i poslao pisma. Traži njihovu potporu, a s jumbo plakatima kreću idući tjedan. Narodna koalicija odlučila se za deset velikih izbornih skupova.

Bespoštedna borba za birače vodi se i na društvenim mrežama. Miro Kovač putem Facebooka naziva Milanovića kukavicom, zbog najava da više ne želi sudjelovati u sučeljavanjima. Plenković - mnogo suzdržaniji.

Milijan Brkić zna da ga do sabora vode samo birači pa njihovu potporu traži putem Facebooka. I manje poznata 14-ica na Bandićevoj listi - Đuro Lubura - u lovu je na glasove, sa zanimljivim plakatom. 

Prvi na listama - mogu biti mirni.

Članovi Mosta s biračima na Pelješcu i Korčuli. Krenuli su s četiri kraja Hrvatske, a kampanju planiraju završiti u Zagrebu.

Najviše tri milijuna kuna planiraju potrošiti u Bandićevu stožeru. Kažu - nije vrijeme za masovne skupove, već drugačiju kampanju.

Kampanja je tek počela. Zasad skromna i tiha, no do kraja se možda i zapjeva kao nekad.

 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se