Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko u Karlovcu:

'Kakva je to vlada čija diplomacija nestane, premijer se posvađa s pola Europe. Na sreću imamo predsjednicu...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domoljubna kolacija, povodom Parlamentarnih izbora, Okupila se u Karlovcu. Okupljenima se obratio Tomislav Karamarko.

Domoljubna koalicija svoj je gospodarski program danas predstavila u Karlovcu. Na skupu za VII. izbornu jedinicu uz šefa HDZ-a pojavili su se, među ostalim, i Milijan Brkić, Željko Reiner, Josipa Rimac, Miro Kovač, Damir Jelić, kao i ostali predstavnici Domoljubne koalicije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milijan Brkić Na Facebooku se požalio o čemu se raspravljalo na sinoćnjem sastanku Slika nije dostupna Domoljubna koalicija 'Moj život je sad ovo! Ova kampanja, stranka, moj život je pobjeda!'

Uz skandiranje 'Pobjeda, pobjeda' pred, kako tvrdi HDZ, oko 4000 ljudi izašao je Tomislav Karamarko i poručio da će biti pobjeda za mjesec dana.

'Pobijediti i smijeniti ovu nesposobnu vladu, to je uvjet nakon 4 godine nazadovanja i stagnacije za bolju budućnost, da Hrvatska bude kakva je bila u vrijeme Franje Tuđmana, ponosna i dostojanstvena.To ćemo s programom 5+, rekao je Karamarko čije je obraćanje prekinuto skandiranjem 'Franjo, Franjo'.

'Ja sam Zoran Milanović, nisam Khuen Hedervary'

'Ova vlada misli da može prevariti lažnim obeĆanjima, a nijedno nisu ispunili', rekao je Karamarko i dodao kako su obećali smanjiti dug, zapošljavati, iskorijeniti korupciju, a ona buja na sve strane. Spomenuo je i da su obećanji slanjiti broj blokiranih, a on se povećao.

Tu nije bio kraj nabrajanjima na račun vladajućih pa je Karamarko rekao da je Milanović državu nazvao slučajnom, da su nasilno uvodili ćirilicu, te da vlada nema koncept kako izvući Hrvatsku iz krize.

Brkić: HDZ ne odustaje od svog programa

'Pa ova sramota s vlakom - kakva je to vlada čija diplomacija nestane, premijer na odlasku posvađa se s pola Europe. No, na sreću imamo odgovornu predsjednicu koja izgladi stvar', rekao je Karamarko.

'Oni su se sad razvikali kako Hrvatska raste umjesto da se poklope po ušima - raste Hrvatska samo u problemima', rekao je Karamarko i poručio kako s njihovim programom dolazi vrijeme obnove i razvoja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene