Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolnica demantira Sinčića

Iz Psihijatrijske bolnice Lopača demantiraju optužbe o zlostavljanju maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Odgovorno tvrdim da nikakav 14 godišnji pacijent nije bio zlostavljan u našoj bolnici', kazao je ravnatelj bolnice Lopača, Radmir Rakun.

Nakon što je predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić podržao udrugu Kreativa koja je iznijela optužbe o zlostavljanju jednog maloljetnika u psihijatrijskoj bolnici Lopača u Rijeci - oglasili su se i iz bolnice.

Demantiraju da se u bolnici dogodilo bilo kakvo zlostavljanje, a pogotovo djeteta, te pozivaju nadležne institucije da istraže slučaj.

Pročitajte i ovo Malinda Hoagland Uhićeni otac i maćeha Malinda je bila vezana u podrumu i zlostavljana do smrti: Jedan jezivi detalj otkrio je mučnu istinu Klinički bolnički centar Split Kasno sinoć operiran Splitski gradonačelnik završio u splitskoj bolnici: Operirao ga SDP-ovac, asistirao HSP-ovac

Ivan Vilibor Sinčić zatražio da se istraži slučaj nasilja nad zlostavljanim dječakom

'Odgovorno tvrdim da nikakav 14 godišnji pacijent nije bio zlostavljan u našoj bolnici kao što je neistinito objavljeno. Također tvrdim da ga nitko nije tukao, nitko ga na silu nije tetovirao, silovao ili slično a kamoli tjerao da preprodaje drogu. Isto ako se negdje desilo je strašno i za svaku je osudu. Mi pozdravljamo postupanje gospođe ravnateljice doma A.G. Matoš koja je kad je dobila saznanja o takvom postupanju obavijestila nadležne institucije', izjavio je dr. Radmir Rakun, ravnatelj PB Lopača.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene