Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sadrži bakteriju salmonele

Iz prodaje povučeno svježe pileće meso mesnice iz Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je kako je iz prodaje povučeno svježe pileće meso mesnice "Domaći pilići Antolković", za koje je utvrđeno da sadrži bakteriju salmonele te se taj proizvod više ne nalazi na tržištu.

Tijekom provođenja Plana monitoringa hrane životinjskog podrijetla u objektu za klanje peradi "Domaći pilići Antolković", vIasnika Zlatka Antolkovića, uzorkovano je svježe pileće meso. Nakon provedene laboratorijske pretrage utvrđeno je da sadrži bakteriju Salmonella Infantis, navode iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Košarica puna proizvoda (Foto: Guliver/Thinkstock) Upozorenje iz Ministarstva S polica se povlače dva proizvoda: U jednome ima stakla, u drugom salmonele Slika nije dostupna Provjerite zamrzivače Pronađena salmonela i druge bakterije: S tržišta se povlači brzo smrznuto poljsko miješano meso

Ističu kako je proizvod s LOT brojem 53482/2016 distribuiran na vlastito prodajno mjesto – mesnica "Domaći pilići Antolković" Tržnica Špansko u Zagrebu i prodan je s danom 7. studenoga te se više ne nalazi na tržištu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene