Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čišćenje podmorja

Iz mora izvukli deset tona otpada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Održana je akcija velikog čišćenja makarskog podmorja.

Šezdesetak ronilaca u četiri sata očistio je oko deset tona otpada. Profesionalcima su se pridružili i brojni volonteri. U dosadašnjim akcijama iz mora je izvađeno čak 30 tona glomaznog otpada.

Pročitajte i ovo Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa" Čišćenje podmorja - 6 Gradska luka Split Dvije tone otpada izvađeno iz podmorja: Među hrpom smeća pronašli i vrijedan predmet?

'Izvadili smo desetak tona krupnog i sitnog otpada. Najčešći sadržaj i kilaža je automobilske gume, traktorske gume, a ostatak u staklu, željezu itd.', rekao je Kristijan Curavić, ronilac.

'Imamo mi čisto more, možda bi trebalo malo promijeniti savjest ljudi da ne bacaju toliko nepotrebnih stvari unutra', rekao je jedan ronioc, pripadnik MUP-a. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene