Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na konferenciju

Iz Londona u Zagreb dolazi Googleova ambasadorica za program Women Techmakers

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnologija je i dalje pretežno muški svijet, ali konferencija Ladies of New Business: Tech Edition svoje 8. izdanje, pod zlatnim pokroviteljstvom A1, posvetit će upravo ženama u IT-u: developericama, inženjerkama, ali i svima onima koji s njima surađuju.

Posljednje ovogodišnje izdanje Netokracijine konferencije ​Ladies of New Business: Tech Edition održat će se​ ​u četvrtak​, ​5. prosinca​, ​u prostoru ​zagrebačkog ​Algebra LABa​ (​Ilica 242) ​od 17 do 20:30 sati​.

8. izdanje konferencije, pod zlatnim pokroviteljstvom A1, posvetit će t​ehnološkom kadru - developericama, inženjerkama​ - ali i svima onima koji u IT industriji ​surađuju s IT odjelima​, poput ​voditelja projekata, marketinga, HR-a ili uprave​. Cilj je kroz relevantne rasprave predstaviti pojedince i organizacije koji rade na promjeni – privlačenjem raznolikog kadra, ali i kreiranjem određene fleksibilnosti na radnom mjestu, zbog koje će se žene, koje imaju tendenciju ranije odustati od karijere u IT-u, željeti tamo zadržati.

Po prvi put konferencija ima i internacionalni karakter – uvodno predavanje održat će ​Gen Ashley​, ​ambasadorica Googleovog programa Women Techmakers​, koja svojim radom na sve veću inkluzivnost i raznolikost na londonskoj i globalnoj tehnološkoj sceni. Završno će održati ​Christina Richter iz Berlina​, ​osnivačica projekta Gal Talks Tech​, koja je kroz intervjue s brojnim ženama otkrila zašto trebamo uzore u IT industriji. Uz njih, na konferenciji će se predstaviti ​rezultati Netokracijinog istraživanja o položaju žena u tehnološkoj industriji u Hrvatskoj​.

Iako su mjesta za konferenciju popunjena, organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave na listu čekanja i newsletter bazu kako biste sljedeći put bili prvi u redu za jednu od naših konferencija. Više informacija i ​obrazac za prijavu dostupni su na službenoj web stranici konferencije ​Ladies of New Business: ​Tech Edition​, a sve aktualnosti možete popratiti ​i na Facebook​ događaju

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene