Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"DOBA POLITIKE - DETUĐMANIZACIJA"

Na promociji svoje knjige Ivo Sanader otkrio i vraća li se u politiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader promovirao je svoju knjigu Doba politike - Detuđmanizacija, a na promociju mu je stigao i Vladimir Šeks. Luka Bebić dijelio je savjete svima koji misle čitati Sanaderovu knjigu.

Bivši premijer Ivo Sanader promovirao je u četvrtak navečer svoju knjigu pod nazivom "Doba politike - Detuđmanizacija".

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Vjeruje u odluku Ustavnog suda Šeks opleo po Milanoviću i najavio moguće scenarije: "Ustavni sud na prijedlog Vlade može dužnost povjeriti predsjedniku Sabora" Vladimir Šeks (Foto: Dnevnik.hr) PLENKOVIĆ SE HVALIO Žestoka paljba po oporbi: "Sve mračne sile u Hrvatskoj su se okupile da sruše HDZ"

U knjizi koju izdaje Večernji list, Sanader opisuje političku scenu, njezine sudionike iz vremena nakon Tuđmanove smrti, prije nego je postao premijer i tijekom svojeg mandata.

Uz Sanadera, knjigu je publici predstavio i njegov bliski prijatelj, bivši predsjednik sabora Luka Bebić, a na promociju su došli brojni uzvanici iz političkog i gospodarskog života.

"Ne treba se nitko bojati. Ovo je knjiga koja teži tome da normaliziramo diskurs o politici", objasnio nam je Sanader.

Na promociju mu je stigao i Vladimir Šeks, pa smo ga upitali je li to jedan korak ka pomirenju. "Pa ne, ja mislim da je to jedan korak prema normalizaciji političkog života u Hrvatskoj i ja pozdravljam to što je Šeks došao", rekao je Sanader, koji je na pitanje znači li ova knjiga da se vraća u politiku, odgovorio kratko: "Ne!".

Luka Bebić ima savjet za sve koji namjeravaju pročitati Sanaderovu knjigu. "Onima koji namjeravaju čitati ovu knjigu preporučam da ostave kod kuće predrasude, jer ako se čita s predrasudama onda tko zna gdje je i kako", "objasnio" je Bebić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene