Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O sukobu Linić vs. Milanović

'Sve ćete saznati početkom idućeg tjedna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas da sukob između premijera Zorana Milanovića i bivšeg ministra financija Slavka Linića ne smije opterećivati državu i njezine institucije.

"To sam i jučer istaknuo, sukob koji očito postoji u okviru vladajuće stranke ne smije opeterećivati državu i državne institucije. I pozvao sam i sve ministre i sve razine vlasti da se posvete svome poslu, a da stranka posebno rješava svoje probleme na svojim stranačkim tijelima", rekao je Ivo Josipović novinarima u svome Uredu u sklopu "kave s građanima".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji" Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani"

O pojedinostima sukoba "Linić vs. Milanović", Josipović nije želio govoriti kazavši kako će se sve analizirati nakon što bude gotovo i izvješće o izvanrednom nadzoru koje je zatražio od Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost. Stoga nije želio iznositi ni detalje izvješća koje je već dobio, ono Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA).

'HNS će doprinijeti stabilnosti Vlade'

"Kad se postupak kompletira, javnost će dobiti sve. Nema smisla da sad idem s parcijalnim informacijama koja će možda dobiti i jednu korekciju", objasnio je.

Ne želim ništa nagađati, dodaje predsjednik.

"Kada budu gotovi nalazi i rezultati svi ćete sve znati i nakon toga ćemo izvlačiti zaključke", poručio je.

Rezultati dvaju izvješća, kako je jučer najavio predsjednik, bit će predstavljeni javnosti početkom idućeg tjedna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene