Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrnuo se na Milanovićev govor

Josipović: Premijer je dobro detektirao probleme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas da je premijer Zoran Milanović u svom govoru u Saboru dobro detektirao sve probleme koji postoje u društvu i dao naznake kako ih Vlada namjerava riješiti.

Zoran Milanović je danas pred saborskim zastupnicima predstavio prvo godišnje vladino izvješće o stanju u društvu te o aktivnostima vlade.

>> Premijer Milanović odšetao iz sabornice i zakuhao atmosferu...

'Riječ je o kompleksnom govoru koji je ozbiljan i sadržajan i koji zavređuje raspravu', kazao je predsjednik Ivo Josipović u New Yorku gdje je kratko komentirao Milanovićev govor uoči sudjelovanja na početku zasjedanja Opće skupštine UN-a .

'Mislim da je premijer dobro detektirao sve probleme koji postoje u društvu, dao je naznake kako Vlada namjerava riješiti te probleme i ja samo mogu poželjeti daVvlada tako zaista i učini', naglasio je Josipović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije dugo čekao Milanović potpisao zakon: Sabor će u petak glasati o povjerenju novoj vladi Andrej Plenković Lupali po stolovima VIDEO Pogledajte kako je Plenković reagirao na totalni kaos u Saboru! Oporba mu nije dala do riječi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene