Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović okuplja male stranke

Milanovićeva koalicija dobiva konkurenciju na ljevici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Josipović, bivši hrvatski predsjednik a sada čelnik stranke Naprijed Hrvatska za parlamentarne izbore okuplja stranke lijeve političke opcije.

Ivo Josipović je za Novu TV potvrdio da vodi pregovore s Hrvatskim laburistima i ORaH-om o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore 11. rujna. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Mala škola izbora Tko utvrđuje i objavljuje rezultate izbora zastupnika u Hrvatski sabor? Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

'Stranka Naprijed Hrvatska želi suradnju na ljevici. Mislim da je optimalno da ljevica i lijevi centar izađu u dva bloka, a to je posebno važno sada kada je SDP suradnjom s HSS-om-om otklizio malo prema centru. Hoće li biti mudrosti od sviju nas da se dogovorimo, to ćemo vidjeti, ali mi smo snažni zagovornici da stranke lijevog predznaka izađu zajedno na izbore, tu prije svega mislim na laburiste i ORaH', kazao je Josipović dodavši da konačne odluke o dogovoru još nema. 

Kazao je da će, ako bude na izbornoj listi, biti samo kao podrška te da će priliku dobiti mladi kadrovi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene