444074
444074
444074
444074
444074

Milanovićeva koalicija dobiva konkurenciju na ljevici?

  • , 21.07.2016., 12:20
  • Autor:
  • komentara

Ivo Josipović, bivši hrvatski predsjednik a sada čelnik stranke Naprijed Hrvatska za parlamentarne izbore okuplja stranke lijeve političke opcije.

 
 
 
 
Ivo Josipović želi u koaliciju s laburistima (Video: Dnevnik.hr)
Ivo Josipović želi u koaliciju s laburistima (Video: Dnevnik.hr)

Ivo Josipović je za Novu TV potvrdio da vodi pregovore s Hrvatskim laburistima i ORaH-om o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore 11. rujna. 

'Stranka Naprijed Hrvatska želi suradnju na ljevici. Mislim da je optimalno da ljevica i lijevi centar izađu u dva bloka, a to je posebno važno sada kada je SDP suradnjom s HSS-om-om otklizio malo prema centru. Hoće li biti mudrosti od sviju nas da se dogovorimo, to ćemo vidjeti, ali mi smo snažni zagovornici da stranke lijevog predznaka izađu zajedno na izbore, tu prije svega mislim na laburiste i ORaH', kazao je Josipović dodavši da konačne odluke o dogovoru još nema. 

Kazao je da će, ako bude na izbornoj listi, biti samo kao podrška te da će priliku dobiti mladi kadrovi.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se