Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Naprijed Hrvatska'

Ivo Josipović odustao od izbora, pojasnio i zašto: 'Zatečeni smo malo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Josipović, predsjednik stranke Naprijed Hrvatska, objavio je da neće sudjelovati na parlamentarnim izborima 11. rujna.

Bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović kazao je kako je stranka unutarstranačkim izjašnjavanjem odlučila da neće izaći na prijevremene parlamentarne izbore.

'Željeli smo da ljevica bude okupljena na jednom mjestu. No, nije bilo razumijevanja kod mogućih partnera, kod lidera nama sličnih stranaka nije bilo volje da se surađuje na izborima. Zaključili smo da ova druga lijeva opcija, naša manja, nema puno šansi. Ne želimo ni razbijati lijevo i centrističko biračko tijelo. Želimo pozvati naše simpatizere da glasuju za neku od lijevih ili centrističkih opcija', poručio je Josipović.

Kazao je da nisu odustali od politike.

'Mi smo malo zatečeni prijevremenim izborima. Naša strategija ide dalje, gradit ćemo stranku da bismo na lokalne izbore izašli spremni, jaki i uspješni', istaknuo je Josipović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima rješenje Mislav Žagar kandidat stranke "Naprijed, Hrvatska!" za zagrebačkog gradonačelnika Slika nije dostupna HIT NA INTERNETU 'Naš 'antispot' ostvario je veliki uspjeh! Pogledalo ga je sto tisuća ljudi'

Hrvatsku čekaju vrlo ozbiljni problemi, osobito financijski, dodao je te je poručio biračima da biraju one opcije koje idu s realnim obećanjima.

Josipović je nedavno je objavio kako za izlazak na izbore okuplja stranke lijeve opcije - Hrvatske laburitste i ORaH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene