Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IVO JELUŠIĆ

Istaknuti SDP-ovac o Mrsićevu pismu: "Otkad nisu u vodstvu stranke, neki ljudi tvrde da u njoj ništa ne valja"

Ivo Jelušić, član Predsjedništva SDP-a (Foto: Dnevnik.hr)
Ivo Jelušić, član Predsjedništva SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ivo Jelušić, član Predsjedništva SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
I dok u vrhu SDP-a ne gledaju blagonaklono na njegovo pismo, Mirando Mrsić, koji je prije nekoliko mjeseci najavio i kandidaturu za šefa stranke, poziva vodstvo da do kraja mjeseca povuče prve poteze.

SDP-ov Mirando Mrsić uputio je danas otvoreno pismo članovima stranke i zatražio od vodstva da hitno obrazloži razloge za loš rejting.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Nakon objave pisma, u kojem stoji i da je stranka ideološki izgubljena u društvenim i gospodarskim okolnostima, odmah su krenule reakcije.

"Neki ljudi, uključujući Miranda Mrsića, otkad nisu u vodstvu stranke, tvrde da u stranci ništa ne valja. Pritom nanose štetu, ne misleći o tome koliko nanose štetu i hoće li uništiti stranku do kraja", rekao je danas Ivo Jelušić, član Predsjedništva SDP-a, reporterki Nove TV Ivani Brkić Tomljenović.

Podsjetimo, u pismu je navedeno i kako se u prošloj godini SDP nije uspio konsolidirati. Mrsić smatra da se više ne smije gubiti ni sekunde. I dok u vrhu SDP-a ne gledaju blagonaklono na njegovo pismo, Mrsić, koji je prije nekoliko mjeseci najavio i kandidaturu za šefa stranke, poziva vodstvo da do kraja mjeseca povuče prve poteze.

"U ovom trenutku smatram da je nužno unutar statuta procijeniti koje su nam sve mjere potrebne da nam rejting bude bolji i da nam građani daju veće povjerenje nego danas", kazao je Mirando Mrsić.

Cjelovito pismo možete pročitati OVDJE.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene