Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat na izborima

Ivo Baldasar ulazi u savez s Milanom Bandićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Baldasar, gradonačelnik Splita i donedavno prvi SDP-ovac u gradu podno Marjana, ulazi u savez sa strankom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Aktualni splitski gradonačelnik Ivo Baldasar bit će na lokanim izborima kandidat za gradonačelnika Splita stranke Bandić Milan 365. Potpisivanje sporazuma o suradnji najavljeno je za sutra.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Neovisni kandidat Ivo Baldasar neovisni kandidat za splitskog gradonačelnika Bandićeve stranke

Ivo Baldasar, koji je danas u Zagrebu zbog privatnih obveza, rekao je i da se u Splitu u ponedjeljak osniva gradska organizacija stranke Milan Bandić 365 - Stranka rada i solidarnosti.

'Godinama se poznajem s Milanom Bandićem. Oboje potičemo iz SDP- a. Ovim zapravo formaliziramo logičnu suradnju koja se temelji na zajedničkoj bliskoj političkoj platformi kao gradonačelnici svih građana i daljnjoj suradnji dvaju najvećih gradova u Hrvatskoj. U ponedjeljak ćemo u Splitu osnovati i gradsku organizaciju', izjavio je kratko Baldasar.

Nakon unutarstranačkih izbora SDP je raspustio cijeli splitski ogranak, a Baldasar je ušao u sukob s predsjednikom Zoranom Milanovićem.(Hina/N.C.)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene