Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestok odgovor

Ivić: Neće mi dijeliti savjete netko tko je tek par mjeseci u HDZ-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Ivić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osijek reagirao je na reakcije o raspuštanju gradskog odbora HDZ-a u Valpovu.

Ivić je na početku konferencije za medije naglasio kako predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor nije znala, još manje tražila, da se raspusti gradski odbor HDZ-a u Valpovu. 'To je odluka Županijskog odbora, ona nema veze s predsjedništvom niti s Jadrankom Kosor. Čude me reakcije predsjedničkih kandidata Darka Milinovića, Tomislava Karamarka, Domagoja Miloševića, Milana Kujundžića i Drage Prgometa', rekao je Tomislav Ivić.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Zapitao je nabrojane članove HDZ-a, što oni znaju o Valpovu, jesu li ikada tamo bili i jesu li ikada učinili nešto za Valpovo? 'Puna su im usta demokratizacije stranke i autonomnosti lokalnih organizacija, a kada lokalne stranačke organizacije donesu takve odluke, onda je to dno i pucanj u demokraciju', zaključio je.

'Dok sam ja predsjednik Županijskog odbora HDZ-a u Osijeku, politiku neće voditi ni Milinović, ni Karamarko, ni Kujundžić, ni Prgomet, a bome ni Milošević. Drago mi je da čovjek sa skijanja šalje poruke o odluci Županijskog odbora', naglasio je Ivić.

Dodao je da si kao čovjek koji je 20 godina u HDZ-u ne može dozvoliti da mu pamet prosipa i savjete dijeli netko tko je svega par mjeseci u stranci. 'Neki koji nijedne cipele nisu poderali radeći za HDZ', slikovito je rekao Ivić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene