Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivić Pašalić nositelj liste u 9. izbornoj jedinici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 9. izbornoj jedinici nositelj liste stranke Jedino Hrvatska je Ivić Pašalić, predsjednik Hrvatskog bloka, koji djeluje u sklopu Jedino Hrvatske.

Jedino Hrvatska predstavlja izbor onima koji će birati konzervativne političke ideje i suverenističku politiku, rekao je Pašalić na konferenciji za novinare, na kojoj su predstavljeni neki od kandidata u toj jedinici koja obuhvaća Ličko-senjsku, Zadarsku, Šibensko-kninsku i sjeverni dio Splitsko-dalmatinske županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Unutarstranačka borba Tko može, a tko ne može biti u HDZ-u? Slika nije dostupna Odgovor SDP-u Ivić uzvatio Jovanoviću: Koalicijska vlada zakinula je branitelje

Prema njegovim riječima oni koji su nekada bili nositelji tih ideja, poglavito HDZ, razorili su taj sustav vrijednosti i ne predstavljaju građanima izbor konzervativnog sustava vrijednosti.

Jedino Hrvatska zauzimat će se za pet ključnih ideja: za očuvanje suverene hrvatske države, protiv rasprodaje domovine, za demografsku obnovu, protiv ulaska Hrvatske u Zapadni Balkan, EU i NATO, te za hrvatsku federalnu jedinicu u BiH.

Pašalić je pozvao birače da daju glas Jedino Hrvatskoj zato, rekao je, što će se kandidati te stranke dosljedno zauzimati za navedenih pet vrijednosti.

Mi nismo oni koji će jedno govoriti na splitskoj rivi, a nakon toga postati veleizdajnici, kazao je Pašalić.

Na konferenciji za novinare rečeno je da će broj 2 na kandidacijskoj listi zauzimati prof. Davor Aras, a za ostale kandidate još slijede dogovori.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene