Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preokret

IVANKA TRUMP PRKOSI OCU Omiljena Trumpova kćer okrenula se protiv njegove politike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanka Trump, najstarija, a mnogi će reći i omiljena kćer Donalda Trumpa, koja mu je bila glavni oslonac u predsjedničkoj kampanji za Bijelu kuću, ipak se sa svojim ocem ne slaže u svemu.

Najstarija kćer Donalda Trumpa, Ivanka, želi postati ambasadorica u borbi protiv klimatskih promjena usprkos tome što je njezin otac, izabrani predsjednik SAD-a, kazao kako su "klimatske promjene samo izmišljotina Kineza kako bi utjecali na američko tržište".

"Ivanka, 35-godišnja Trumpova kćer, traži način kako iskoristiti svoju novu poziciju i zauzeti se za pitanja zaštite okoliša", kazao je neimenovani izvor za list Politico.

S druge strane, njezin otac u kampanji je najavio da će se Amerika povući iz Pariškog sporazuma o klimatskim promjenama kojeg je potpisalo 195 zemalja, a njegov stav prema problemu globalnog zagrijavanja vodeći su svjetski znanstvenici ocijenili "katastrofalnim za čovječanstvo".

No, nakon što je izabran za predsjednika, iz njegovog tabora dolaze signali da bi Donald Trump ipak mogao ublažiti svoju politiku spram klimatskih promjena.

"On je otvoren i saslušat će mišljenja drugih. No, njegov stav je poznat - klimatske promjene nisu realan problem", poručio je Reince Priebus, šef njegova kabineta.

Kako svoju kćer Ivanku jako cijeni i poštuje, i to ne samo zato što mu je kćer, možda promijeni i mišljenje i prizna da problem globalnog zagrijavanja ipak postoji, prenosi Independent.
 

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene