Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRUŽITE MU PRILIKU

IVANKA TRUMP BRANI OCA "Dajte mu vremena da dokaže da ste u krivu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanka, kći Donalda Trumpa, pozvala je osporavatelje svojeg oca da mu "pruže priliku", priznajući da mu ponekad savjetuje da prestane tvitati.

Upitana u emisiji tv-postaje ABC emitiranoj nekoliko sati prije inauguracije njezina oca u Washingtonu, omiljena kći Donalda Trumpa priznala je da je "zemlja jako podijeljena".

Pročitajte i ovo Izbori u Americi Izborna utrka Sraz u Americi: U SAD-u se ovo nije dogodilo gotovo 70 godina Lara Trump Štednja ili osveta? "Krvoproliće u Republikanskoj stranci": Pogledajte što je napravio Trump i kako je prošla njegova snaha

Na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Ivana Petrović uživo će o svemu izvještavati za Dnevnik Nove TV.

No, "čitav život vidim da je moj otac nevjerojatan ujedinitelj. Stoga bih svakom osporavatelju rekla 'dajte mu vremena, dajte da preuzme dužnost, dajte mu da dokaže da ste u krivu'", zamolila je ona obećavajući da će inaugurativni govor Trumpa biti govor "jedinstva i optimizma".

Vezano uz žene zabrinute zbog dolaska na vlast milijardera, među kojima mnogo njih kani u subotu prosvjedovati, Ivanka (35) je rekla da je njezin otac "čitav svoj život davao podršku i branio žene".

Na pitanje kaže li ponekad ocu, često kritiziranom zbog nebrojenih tvitova na bilo koju temu, da prestane tvitati, odgovorila je: "Naravno, ponekad mu kažem da to ne radi". No, također je istaknula da je Twitter "vrlo moćno" oružje koje mu dopušta da "izravno prenese" svoju poruku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene