Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Drago mi je da netko vrednuje trud'

Najbolja mama na svijetu je Ivanka iz Rovinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanka Soldatić iz Rovinja proglašena je najboljom majkom na svijetu u 2010. godini.

Tako je jednoglasno odlučilo Društvo distrofičara Istre zbog njezine dobrote. Osim što zrači snagom i pozitivnom energijom, 24 sata na dan skrbi o svome sinu. Njezin David boluje od najtežeg oblika neuro-muskularne bolesti i potrebna mu je stalna pomoć.

Pročitajte i ovo Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!" Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

Iako nema previše vremena za sebe, Ivanka se ne žali jer sve bi, kaže, učinila za svog Davida. 'Drago mi je da ipak netko vrednuje taj naš trud, ne samo moj nego tu je i brat, uvijek dolazi vikendom da bude s njim, ja si nešto drugo obavim. Tu su i mame, roditelji, prijatelji, susjedi, svima zahvaljujem na strpljenju', rekla je Ivanka.

'Ovo je jedan jako pozitivan primjer koji želimo itekako promovirati', rekao je predsjednik Društva distrofičara Hrvatske, Davor Komar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene