Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crni vikend

Alkoholizirani mladić zabio se u ogradu, 20-godišnjakinja poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnja djevojka poginula je u nedjelju ujutro u Ivanić Gradu u prometnoj nesreći koju je izazvao mladi vozač pod utjecajem alkohola.

Mladić (21) koji je bio pod utjecajem alkohola (1,33 promila) nešto prije 6 sati zabio se u metalnu ogradu na mostu preko rijeke Lonje u Ivanić Gradu. Uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 20-godišnja djevojka koja se nalazila s njim u vozilu. Prebačena je u bolnicu, no ubrzo je preminula. Drugih dvoje putnika 21-godišnjak i 20-godišnjakinja kojima je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava lakše su ozlijeđeni.

Tijekom vikenda izgubljen je još jedan mladi život na hrvatskim cestama. Mladić (24) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u Požeško-slavonskoj županiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene