Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Telefoni neprestano zvone

Ivana Šišak: 'Živimo u zemlji prekrasnih ljudi dobra srca! Hvala svima!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božidar Šišak uskoro bi mogao započeti svoje liječenje matičnim stanicama. Prikupljeno je preko 800 tisuća kuna, koliko je potrebno za taj početak, no za cjelokupno liječenje potrebno je 150 tisuća eura.

Zasad prikupljenih više od 800 tisuća kuna, putem novčanih donacija i poziva na donatorski telefon, koji im je prepustila udruga 'Ljubav na djelu', dovoljno je za odlazak u Njemačku i za početak Božidarevog liječenje matičnim stanicama, čiji trošak ne pokriva naš HZZO. No za cijelo liječenje potrebno mu je ukupno 150 tisuća eura, stoga građani i dalje mogu donirati novac!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priopćenje obitelji Ivana i Božidar u teškom stanju, obustavljena humanitarna akcija Slika nije dostupna Humanitarna akcija Oba su roditelja sada u bolnici

Božidar Šišak trenutno u Zagrebu obavlja zadnje liječničke pretrage uoči odlaska, a čitava obitelj s nestrpljenjem očekuje odgovor s klinike 'International Immunology Foundation', u gradu Prienu, kada bi mogli primiti 39-godišnjeg Božidara, koji boluje od agresivnog karcinoma gušterače.

>>Iznos koji ste uplatili raste: Božidar uskoro na liječenju

Ivana Šišak za Dnevnik.hr kaže: 'Ne možete ni zamisliti koliko smo sretni što živimo u zemlji punoj prekrasnih i dobrih ljudi! Hvala im svima od srca!'.

Otkriva nam kako su već u kontaktu i s Hrvatima koji žive u Njemačkoj, koji će se potruditi da im boravak tamo bude što ugodniji, koji su također su pokrenuli humanitarnu akciju.

I dalje vas pozivamo da se odazovete akciji za pomoć obitelji Šišak iz Sesvetske Sopnice i pomognete im da budu zdravi za svoje dvije djevojčice Gitu i Karmen.

Obitelji Šišak možete pomoći na slijedeće načine:

POZIVOM NA DONACIJSKI TELEFON: 060 90 18 (6,15 kn pdv uključen)

ili

NOVČANOM DONACIJOM na žiro račun u Raiffeisen banci na ime Božidar Šišak, Sopnička 87B, Sesvete:
KUNSKI : IBAN HR4424840083114608641
DEVIZNI : IBAN HR7424840083291886271 SWIFT RZBHHR2X

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene