Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AFERA DNEVNICE

Saucha: "Nemam saznanja hoće li Zoran Milanović biti svjedok"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga i odvjetnica Tomislava Sauche, Ivana Saucha, danas ga je posjetila u istražnom zatvoru u Remetincu te potom okupljenim novinarima komentirala koji su daljnji koraci obrane.

Tomislava Sauchu, saborskog zastupnika SDP-a i bivšeg predstojnika Ureda predsjednika Vlade Zorana Milanovića, uhićenog zbog sumnji da je potpisivao lažne dnevnice, čime si je navodno priskrbio više od pola milijuna kuna i 1360 eura, danas je u pritvoru u Remetincu posjetila supruga Ivana, koja je ujedno zajedno s Aleksandrom Horvat i njegova odvjetnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skidanje imuniteta Sauchi idući tjedan Afera "dnevnice": DORH za Novu TV potvrdio proširenje istrage na tajnicu Slika nije dostupna Nakon ispitivanja USKOK objavio priopćenje: Evo za što terete Sauchu

Okupljenim novinarima kazala je kako bi Horvat trebala preuzeti rješenje o određivanju istražnog zatvora pa možda neće biti ni potrebno zadržavanje Sauche u Remetincu jer će svjedoci u međuvremenu biti ispitani.

Na pitanje je li među svjedocima možda i bivši premijer Zoran Milanović, kazala je da nema saznanja o tome, ali i da ih ima, ne bi mogla komentirati.

Podsjetimo, Tomislav Saucha završio je u istražnom zatvoru nakon što je Mandatno-imunitetno povjerenstvo Sabora predložilo zastupnicima da mu skinu imunitet, na zahtjev Državnog odvjetništva, što su oni potom i učinili, a istražni zatvor određen mu je zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene