450743
450743
450743
450743
450743

'AJDE DEČKI, MOŽETE VI I BOLJE' Sinčić odgovorio na prijavu USKOK-u i optužbe za mito

  • , 20.09.2016., 07:46
  • Autor:
  • komentara

Ivan Vilibor Sinčić, čelnik Živog zida, odgovorio je na optužbe Hrvoja Runtića koji je odlučio napustiti stranku, a svoje bivše kolege i političke partnere prijaviti USKOK-u.

 
 
 
 
Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell)
Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell)

Na svojem Facebook profilu Ivan Vilibor Sinčić poručio je Hrvoju Runtiću da mu želi sreću i da mu ništa ne zamjera nakon što je ovaj u ponedjeljak odlučio ovjeriti izjavu da odlazi iz stranke, a u USKOK je odnio dokumentaciju vezanu uz sumnjive donacije i niz nepravilnosti koje je, tvrdi, za vrijeme kampanje radilo vodstvo Živog zida.

Sinčić je na Facebooku napisao da nikada u životu nije krivotvorio ničiji potpis i nudio mito. 

Njegov post prenosimo u cijelosti:

'Moj bivši kolega danas me nazvao dječurlijom. Dječurlija koja mu je plaćala stan, hranu i režije. :) A čak sam stariji nego onaj dan kad smo liste predavali. :)

Prijatelju, želim ti svu sreću kamo god pošao. Ništa ti ne zamjeram. Bilo je i lijepih i loših trenutaka.

Slobodno me pogledaj u oči kad se sretnemo na radnom mjestu.

U životu nisam krivotvorio ničiji potpis. Nikakav dokument. Moj se potpis lako može provjeriti, dostupan sam svaki tren. U životu nisam nikome nudio mito. Ne znam ni koje, ni otkud.
U životu nisam uzimao mito. Nisam kupio nikakav stan, kao što me zadnjih dana terete.
Moj je život otvorena knjiga.

Ako netko posjeduje ikakve dokaze protiv mene, molim vas da ih dostavite i policiji i medijima. Bilo kakav dokaz.. Čekam kad ćete napokon dići neku optužnicu, kad već imate toliko materijala. Ajde dečki, možete vi bolje. :)

Svima vama koji ste ostali uz nas kroz sve ove oluje, neizmjerno hvala. Znam da nije lako. Znam da je teško vjerovati čovjeku od 26 godina koji iza sebe nema ništa i nikoga.
Hvala vam, vaš sam sluga od prvog dana'.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se