Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ma ne Malenica...''

''Meni je još u glavi onaj nesretni Bošnjaković'': Sinčić pomiješao ministre pa opleo po pogrešnom čovjeku

Šef Živog zida Ivan Vilibor Sinčić danas je na konferenciji za novinare kritizirao Ovršni zakon i (bivšeg) ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića, ali čini se kako mu je promaklo da Bošnjaković više - nije ministar.

Živi zid je danas održao konferenciju za medije nakon isteka moratorija na ovrhe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prozvao Plenkovića Sinčić o aktiviranju ovrha: "Postojeći Ovršni zakon u Hrvatskoj je kriminalan" Nikola Milina, glavni ravnatelj policije Fizičke barijere na Markovu trgu? Glavni ravnatelj policije otkrio hoće li biti kazni zbog kombija s lubenicama i poručio: ''Sigurnost je definitivno prioritet''

Zbog Ovršnog zakona se Ivan Vilibor Sinčić obrušio na ministra pravosuđa, ali ne aktualnog Ivana Malenicu, već na bivšeg Dražena Bošnjakovića, misleći da je on i dalje čelnik tog resora.

Kada je novinarka podsjetila da aktualni ministar Ivan Malenica nije bio, kako je kazao, ''ministar i u Vladi Jadranke Kosor, kad je i donesen ovakav zakon (Ovršni zakon, op.a.) 2011. godine'', Sinčić je odgovorio: ''Ma ne Malenica, ja govorim o… Ma meni je u glavi još onaj nesretni Bošnjaković''.

Dodao je i da je Bošnjaković ''sigurno i dalje pravi ministar''. ''On je držao cijelu tu ekipu i dan-danas sigurno ima ogroman utjecaj na to sve. On je de facto i dalje pravi ministar pravosuđa'', pokušao se izvući Sinčić. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene