Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivan Turudić

'Imam puno planova, možda ću i u privatno odvjetništvo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Županijski sud od danas ostaje bez svog predsjednika.

Ivanu Turudiću istječe mandat, a novi predsjednik nije izabran. S obzirom na to da, u međuvremenu, nije izabran vršitelj dužnosti, Turudićeve poslove obavljat će njegov zamjenik, Dražen Jakovina.

Pročitajte i ovo Ilustracija pravomoćna presuda Bratić Ivana Turudića po četvrti put uspio odgoditi odlazak u zatvor Nastavak istrage o Turudiću - 2 Posebna zaštita Turudić bi poput jednog bivšeg dužnosnika mogao biti štićena osoba prve kategorije: Dobit će i blindirano vozilo?

Turudić još nije odlučio hoće li se ponovno javiti na natječaj, kad bude raspisan. Za Novu TV je otkrio da ima i drugih ambicija.

'Nisam još odlučio. Nije nikakav požar, imam puno planova pa ću vidjeti. Jedan od njih je i odvjetništvo, privatno odvjetništvo', rekao je Turudić.

Često su mu govorili da je vezan uz politiku. 'To su posve neopravdano govorili i to je vrijeme pokazalo da su to bili prigovori ljudi koji su bili nezadovoljni nekim mojim odlukama. Nisu imali nikakav drugi argument, nego da su mi amputirali tu vezanost uz politiku', kaže Turudić.

Na pitanje kako bi se ocijenio kao suca, kaže: 'teško je govoriti o sebi, mogu reći da sam se maksimalno trudio i da sam htio učiniti najviše što mogu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene