Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorio zastupnike

PERNAR SE BOJI ODMAZDE 'Slijede mi kaznene prijave u montiranim slučajevima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar, supredsjednik Živog zida, boji se, kako tvrdi, odmazde jer je odbio HDZ.

Ivan Pernar, supredsjednik Živog zida, tvrdi da mu slijedi odmazda jer je njegova stranka odbila suradnju sa "zločinačkom organizacijom", kako naziva HDZ. Na svom Facebook profilu upozorio je svoje sljedbenike da su HDZ-u potrebne ruke zastupnika Živog zida.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati

"Budući da smo odbili suradnju sa zločinačkom organizacijom slijedi mi odmazda, prijetnja nasilnim privođenjem, kao i kaznene prijave u montiranim slučajevima koje ne ovise o mojoj objektivnoj krivnji, nego o tome hoću li se prodati HDZ-u", ustvrdio je Pernar.

"Jednom kada krenu na mene, znajte da je to zato jer vas nisam izdao. Pokušajte razumjeti da je ovo visoka politika i tu se broje samo ruke. Bandić ima 300 kaznenih prijava i svi procesi protiv njega tapkaju u mraku, ne moram vam objašnjavati zašto, tj. tko ga štiti", kaže Pernar, dodajući da je suradnja s HDZ-om najučinkovitija pravna zaštita.

"Onda su sve institucije uz vas, od DORH-a, do Ustavnog suda", zaključuje Pernar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene