Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najaktivniji zastupnik

PERNAR PREDAO IMOVINSKU KARTICU: Prije Sabora radio kod majke, roditelji mu darovali stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar vlasnik je stana od 62 kvadrata kojeg je na dar dobio od roditelja.

Najaktivniji saborski zastupnik Ivan Pernar predao je svoju imovinsku karticu. Viši medicinski tehničar prijavio je tako kako prima plaću od 13165,77 kuna neto.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Na Sinčićev zahtjev Ekspresno se predomislio: Pernar ipak izlazi iz Abecede demokracije Slika nije dostupna Kazneni postupak DORH potvrdio da provjerava nekadašnju Pernarovu stranku koja nas je koštala više od milijun kuna

Prije no što je postao saborski zastupnik Pernar je radio u ordinaciji opće medicine svoje majke, doktorice Ljiljane Pernar. Nije navedeno koliko je plaću pritom primao.

Vlasnik je stana od 62,5 kvadrata u zapadnom dijelu Zagreba koji je procijenjen na 700 tisuća kuna, a u kartici se navodi kako je riječ o roditeljskom daru.

Iako je u Sabor dospio kao član Živog zida, u imovinskoj je kartici pod rubriku 'stranačka pripadnost' naveo stranku Abeceda demokracije u znak revolta jer je Živom zidu Ministarstvo uprave odbilo osnivanje stranke "Živi zid Ivan Vilibor Sinčić".

Naveo je kako nije u braku, no da ima dijete. Nema ušteđevine, kredita ni automobil.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene