455366
455366
455366
455366
455366

Nakon Pernarovih komplimenata, Maras odgovara: "Pitaju me neki zašto sam blag prema Pernaru?"

  • , 30.10.2016., 16:48
  • Autor:
  • komentara

Izgleda kako Gordan Maras (SDP) i Ivan Pernar (Živi zid) njeguju dobar odnos, barem sudeći prema objavama na Facebooku.

 
 
 
 
Ivan Pernar i Gordan Maras (Foto: Pixsell)
Ivan Pernar i Gordan Maras (Foto: Pixsell)

Tijekom nedjelje Facebook se na relaciji Gordan Maras - Ivan Pernar užario od lijepih riječi kojima su se međusobno obasipali.

"Pitaju me neki zašto ne napadam SDP, moram se osvrnuti na tu opasku. Na raspravi u petak, zatražio sam stanku zbog odluke o slanju vojske na rusku granicu bez suglasnosti Sabora.
Nakon mene govorio je Kovač u ime HDZ-a, a nakon njega Maras u ime SDP-a. Mislio sam da će Maras biti lutak, da će ponavljati što je Kovač govorio, ali on se ponio kao muškarac, rekao je da je sramota da se takve odluke donose bez suglasnosti Sabora i da je neodgovorno davati takva obećanja NATO-u bez da se Sabor prethodno pitalo za mišljenje.
U biti, Maras je zauzeo stav kao i ja, i za što bi ja njega onda mogao ili trebao napadati, da ga napadam zato jer je u SDP-u iako vidim da čovjek govori istinu?
Ako bude glasao za slanje vojnika na rusku granicu prvi ću ga napasti i osuditi, ali ako je čovjek normalan i razuman, što mi preostaje nego stisnuti mu ruku?", napisao je Ivan Pernar u popodnevnim satima, a nekoliko puta nakon te objave i dalje je hvalio Marasa.

Nije trebalo dugo čekati Marasov odgovor.

"Pitaju me neki zašto sam blag prema Pernaru? Zašto ne napadam ŽZ kao što napadam MOST? Zašto izgleda da se u mnogočemu slažemo? Govore mi on je demagog koji govori što narod želi čuti.
Ja im kažem nije. Pernar je mlad čovjek sa izraženom osobnošću koji želi dobro svojoj zemlji. Osjećam iskrenost u njegovim govorima. On ne zaslužuje podsmjeh, nego da ga se uvažava.
U nekim stavovina se ne slažemo, ali oko HDZ-a i MOST-a smo suglasni. HDZ je opelješio državu, a MOST je lažna moralna vertikala koja pomaže da poraste cijena struje, kruha, mlijeka i šećera.
Dok bude svoj rado ću sa njime surađivati. Puno rađe nego sa Grmojom, Hasanbegovićem i Reinerom", napisao je Gordan Maras na Facebooku.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se